ACTIVITATEA 3 – 4 MARTIE 2016

logo ER_Romaniaimage

 

COLEGIUL TEHNIC „GHEORGHE CARTIANU”, PIATRA NEAMȚ 

MĂNÂNCĂ RESPONSABIL!

 

ACTIVITATEA  3 – 4 MARTIE 2016

PAȘI CĂTRE O MÂNCARE SĂNĂTOASĂ – realizarea unui caiet de rețete cu preparate  sănătoase și organizarea unei expoziții cu produsele preparate de elevii școlii

Activitatea a avut ca obiective:

  1. Realizarea unui caiet cu 10 rețete tradiționale sănătoase
  2. Prepararea produselor sănătoase
  3. Organizarea unei expoziții cu degustare și vânzare a produselor preparate de elevi.

La activitate au participat elevii școlii de la Domeniul Industrie Alimentară care au întocmit caietul cu rețete „10 produse sănătoase”.

Elevii au achiziționat cantitățile necesare de materii prime, au preparat produsele în laboratorul de patiserie al școlii și au organizat expoziția cu degustare și vânzare.

Cele 10 produse sănătoase preparate au fost apreciate de profesorii și elevii școlii care au vizitat expoziția, precum și de reprezentantul părinților.