Activitatea 2- 25 februarie 2016

 imagelogo ER_Romania

 

COLEGIUL TEHNIC „GHEORGHE CARTIANU”, PIATRA NEAMȚ 

MĂNÂNCĂ RESPONSABIL!

 

Activitatea 2- 25 februarie 2016

„CANTINA ȘCOLII” = realizarea meniurilor și prepararea produselor din legume și fructe de sezon.

Cantina școlii trebuie să ofere elevilor mâncare din produse proaspete specifice fiecărui anotimp.

Elevii școlii de la Domeniul Industrie Alimentară au realizat un studiu de caz privind meniurile zilnice ale cantinei școlii.  Au analizat meniurile grupându-le pe anotimpuri, au notat alimentele care lipsesc și au compus meniuri specifice fiecărui anotimp în așa fel încât elevii din cămin să beneficieze de legume și fructe proaspete de sezon și de preparate proaspete.

Elevii scolii profesionale, făcînd practică zilnic în cantina școlii, vor urmări realizarea meniurilor propuse.